Bilkredit – för ny eller begagnad bil

Det finns många olika sätt att betala för och finansiera ett bilköp. Det vi normalt rekommenderar, är att lösa finansieringen med hjälp av ett Billån. Med ett Billån kan du låna upp till 80 % av bilens pris och använda bilen som enda säkerhet. Kontantinsatsen (de 20-30 % av bilens pris du måste betala själv) får gärna vara i form av en inbytesbil.

Du kan även förändra din månadskostnad och/eller kvarvarande löptid genom att göra extra amorteringar under lånetiden, och även lösa billånet när det passar dig utan extra kostnad.

Dessutom kan vi komplettera med låneskydd som täcker både amorteringen och räntan.

Läs mer på och se vad din drömbil skulle kosta dig på Santander

Leasing – Vi ger dig ett tryggt bilägande hela vägen

Leasing är oftast det lönsammaste alternativet för dig som företagare

Leasing är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad. Det innebär att företagets mätbara styrka (soliditeten) inte förändras samt att likviditeten inte påverkas såsom ett kontantköp gör.

– Halva momsen är avdragsgill på alla leasinghyror, d.v.s. på både första förhöjda (extra leasinghyra) och på de löpande.
– För att få hela momsen avdragsgill krävs att bilen skall gå som personbefordran, tex. taxi eller trafikskolebil alternativt att det avser en lätt lastbil med flak eller luftspalt mellan förarhytt och lastutrymme.
– Leasinghyrorna är avskrivningsbara till 100%.
– Eventuellt övervärde på restvärdet efter kontraktstiden tillfaller leasetagaren.

Läs mer på och se vad din drömbil skulle kosta dig på Santander

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 10.00-14.00
Söndagar Stängt